sista kvällen :(


jag vet att det bara är samma bilder.. har ju inga. Krya nathalie!


/aaaa

TJOFLÖJT! Skriver ett litet inlägg då här från falun. Är asnicebajs här! Har haft syslöjd hela dagen, kan inte påstå att det är mitt starkaste ämne med tanke på att jag satt min ficka uppochner + att jag fick sprätta upp hela dragkedjan för att ja, den syddes väääääldigt konstigt. Blir tråkigt nog slöjddag imorn också... Nu ikväll var det fotboll på schemat och anden i glaset, haha jag älskar sånt. Tycker även det är en aning läskigt. Men det är en annan historia ;D
.
Allt vårat godis är typ sluuut, förstår inte hur?! Peter är högst upp på mistänkta-listan. Rumpnisse.
Inga nya bilder, det är Ellinors mammas dator om ni villa veta. Men när jag kommer hem, då jävlar!


På lördag ska jag till Bella, jag längtar som bajsmycket!


gästblogg, gjort av.... guess?

JO! BELLACOOLINGEN, och den originella rooster, vad än Peter säger.
Ja, nu är anna i falun och har kul och ser folk utan byxorna på (min uppfattning av det hon sa när hon ringde) och har så kul ... utan mig... HAHAHA nej men jag hoppas hon har kul, och ja jag saknar henne, min HARITSOPPA.
hejdå gays!
'

FAAAAAALUN

NU DRAR JAG OCH ANNA OCH ALLA SJUOR TILL FALUN OCH KOMMER HEM PÅ FREDAG! :):) C' YAH LOSERS AND LOVERS!

/ t


/AAAAAAAANNABANANA

Ska gå och lägga mig, mår så jävla illa. Skriver ifrån falun! PUSSSS.
-

älskar dig korv

/a

En sammandragning av dagen då. Första seriematchen i morse. Enligt mig tycker jag det gick bra iaf haha. Vi förlorade ändå bara med 1-0 och målet gjordes när det högst var en minut kvar. Känns kasst. Har asont i käken också för en tjej skallade mig :( kan inte öppna munnen helt haha. Efter matchen skjutsade pappa mig till Ellinor så gick vi till maxi och köpte massa godis och onyttigheter som såklart ska med imorn. Vi ska ju vara rumskamrater i 5 dagar,
man måste ju vara förberädd!
-
och imorgon... BLIR DET FALUN! Jag är så sjukt taggad! Kommer dock sakna Bella massor! Ska försöka att skriva därifrån, tror det funkar =)  Har inte packat helt klart så ska ta och göra det. Pratar med Anton på skype för tillfället. Trevligt som alltid. Känner att detta inlägg blev ganska långt. Så ja, för er som orkat läsa ända hit. Adiós! 8)
.

Förra året, snyggosar som alltid

KORV

Ska strax gå ut med Wendela en stund. Packar lite bara innan inför falun! Berättar mer om dagen när jag kommer in!

/a

Kom hem för en stund sen, skönt att vara ensam. Har blivit ombädd att hänga tvätt + att ta ur diskmaskinen. Det är ju lördaaag, varför plåga mig? Men med lite musik går väl allt antar jag. Haha. Får väl återgå till mina sysslor. puss.

a

Ska ut en stund igen nu. Puss

/A

Nu ska jag åka till mamma och hämta grejer som ska med på måndag. VI SKA JU TILL FALUN! Bästa skolveckan på året! Pappa ska skjutsa mig nu, måste sticka!
-

winteeeer

/NATTTIITI

Tjaaaaaaa, nu har jag vart i globen på Bounce med Ellinor, Nathalie, Victoria M, Linnea och Jennifer. Var så jääääävla kul! Tack så hemskt mycket Ellinor för att jag fick följa med haha! Jo för det är såhär att Ellinors mammas företag typ äger en louge i globen, ni vet dom där uppe. Så där fick vi vara! Var superdupernice att sitta i en soffa och kolla genom en stor glasvägg ner på scenen :D I slutet blev det dock lite känslosamt, behöver ju inte gå in på detaljer hahah.
-
Alla brudar! man ser globen i bakrunden!
.
OCH JUSTE!
VI TRÄFFADE DANNY :D!

Hejjjjjj

Nu ska jag strax hoppa på bussen, ska in till globen med ellinor och massa. Skriver ner jag kommer hem. Har lite bråååådis. Puss!

/ t



WHAA-AT, I LOVE IT!


HAHAHA

godnatt!

DJURGÅRDEN VS HV71 IGEN :D


Nudlish

Tjoflöjt, sitter och äter min goda middag nu. Nudlar med kycklingsmak, woho =) Pappa kommer inte hem förän vid 9 så ja, jag är kungen i huset än så länge höhö. Sitter och dunkar musik också, naiiiiiis. Måste göra klart kursen som ska vara inlämnad imorn. Satsar på vg, men vet inte om detta håller? Brukar det inte göra även fast jag verkligen försöker HAHA. Iaf, detta måste gå vägen ;D
-
Muppbild. Men jag njuter verkligen! Hahah.

GRATTIS FRIDA!

Hockeyn är fortfarande :O späännande.. HAHA. Ska gå och duscha nu känner jag och sedan lägga mig och kolla på pranked eller scrubs. likelike. Så är det. En liten resumé över dagen haha, skola och efter det var Wendela här en liten stund. Gick inte på träningen för ja, jag pluggade istället. Sen har det inte hänt allt för mycket :D
-
höstvintras

DJURGÅRDEN VS HV71

Femman nu!

/A

Sitter och pluggar. Det snöar ute? :O vad är det är? om bara några dagar är det liksom maj. Vart är världen påväg? Haha. Skriver sen!

/A

Nu ska jag sova. Puss!
-

Idag i solen, alla söta bruds! =)

.

Plugg, plugg, plugg..

GRATTIS SÖTA ELLINOR ♥


Hejhopp

Nu ska jag strax kika på DH på femman, får man ju inte missa ;D Hade spetsmatte i skolan idag. Skoj.. verkligen. Åkte hem och a, åt. Vilket för sjuuuuukt med gott. Så gott att jag inte behövt äta middag. Måste plugga kurs också.. kommer gå skitbra känner jag. wiho. Det handlar om ögat och hur ljuset sprider sig. Vad har man för nytta av det? Vettefan, men får väl göras. Nu måste jag dra mig vidare. Ciaoooo!
-
Jag och Nathalie med en fin marabou tehe.

/Anna

Bajs, jag har vart asirriterad hela träningen. Men jag blev glad när sara inte kom iväg på sin resa HAHAHA, förlåt sara men a, jag gillar folks misslyckande :) Var med Wendela innan också, trevligt. Vi packade mest ihop grejer som jag skulle ta med till pappa + drack smoothie! Men ändå, vi umgåstes? Säger man det? Sen var det träning och a, var irriterad. Jag vet såklart att ni vill ha det hemliga receptet på min goda smoothie jag mixtrade ihop ;)
-
rekomenderas!

HAHAHAHAHAHHAHAHA


/A

Hejsvejs, kom hem från Birka för ett tag sen. Var askul :D kollade på massa grejer, åt.. mums tehe, och så träffade vi träffade några assnälla killar som köpte dricka till oss och var bara allmänt trevliga =) somnade inte för en fram mot 5 tiden och blev väckt 10, så ja, jag är en aning trött. Kameran var inte med så.. inga bilder. Men här är några från förra gången ;D
orkar inte lägga in mer, puss!

gästblogg made by BELLLLAAAAAA

Hey dudes&bettys! Här ekade det minsann med inläggen, därför passar jag på att skriva lite! Jag var med Anna igår och sov över, supermys! Sen imorse skulle hon på birka kryssning typ, så jag åkte hem :(:(, otroligt sorligt må jag säga. anyways, nu är jag hemma och vet ärligt talat inte varför jag är uppe vid denna tiden. Har rensat kläder och hjälpt mamma med tvätten och snackat med mika på skype samtidigt, myssssssss. HEJDÅ ALLA TROGNA TILDEANNADDONKENLÄSARE!
en fresh bild av anna ;:

HAHAHA


Gissa vilka? / t


GODMORGON VÄRLDEN


SNART KOMMER BELLA!


a

Tjohopp, sitter och kollar på Hockey SM grejen mellan Djurgården och HV71. Är astrött och ska strax ta en dusch. Imorgon kommer bella! DUBBEL HAPPYFACE :D hon sover här och så. Sen på lördag blir det jag med Debbie på kryssing. Hennes mamma ska typ fira en kompis så jag och mamma fick följa med =)
-
Skitbög bild men a, slumpad bild på mig och min göööölliga syssling vettu :D

DAGENS BÄSTA

Jag: Ska jag kasta den här trägrejen på Henke?
Alex: Ja, men jag kommer få all skit sen.
Jag: Kastar och träffar bredvid och börjar garva
Henke: Var det en geting som flög förbi mig? Det bara svochade förbi.
Och Alex gå här ifrån.
Jag: HAHAAHHAHAHAHAHAHA

/A

Tjohoooo! Sitter och pluggar wiho. Kom hem från träningen runt åtta och a, kan väl bara erkänna att det var asjobbigt. Anledningen till det är.. jag HATAR att springa. Det är världens tråkigaste sak. ÅHHH så trist. Annars idag iskolan byggde vi väderkvarnar, dagsrutiner nivet. Efter skolan var jag med lilla Alex, vi gjorde inte så mycket var ute och gick med hunden och lite så. Träffade Adam och hans lillasyster Elin som Alex kalla för Ebba hela tiden så hon blev assur HAHAHA. Skitkul :D Nu ska jag snart ta och lägga mig. Det är ju en ny dag imorn (:


-
Kanske är jag dum som tror att jag duger för dig, men ärlighet varar längst, du är det finaste som hänt mig.

/A

Hejhopp, kom hem för ett tag sen. Var och hämtade hunden hos farmor och passade på att äta lite så är alldeles proppmätt höhö. Måste sätta mig och plugga NO, skitbajstråkigt. Sen vet jag inte riktigt vad som händer och fötter. Får väl seeeeeeee, nu ska jag väl börja plugga. Pussssss



Det kunde vara lätt men det är du som gör det svårt.

/A

Nu ska jag strax sova. Ska sätta mig och kolla på scrubs och äta mat först bara. Mitt huvud dunkaaaaar och gör ont :( så a, orkar inte vara vaken. Sovgott. Puss!


sommaren 09 Danmark cup

ANGÅENDE..

inlägget under, så bara satt ni veeet så är det på skoj som Anna och Bella dom skitungarna dom är som har fixat det där :) Och nej, vi är inte tillsammans även om Anna och Bella skulle vilja det.. (a) HAHAHHA, men i allafall GODNATT!


Ni är söta så!

/A

ONT..

i huvudet. Måste gå och lägga mig strax känner jag, det typ dunkar :( Hade match idag, förlorade med 2-1 men tyckte vi var bra ändå tehe. Åkte hem och då kom Tove, vi gjorde väl inte så värst mycket. Umgåste (säger man så? HAHA) och så. Trevligt. Nu ska jag som sagt krypa till kojs.




Kommer alltid få mig att tänka på Bellapella :D

-

HAHAHAHHA exakt min humor, nu ska jag snart sova. Godnatt!

GODNATT

Godnatt! Jag sa GODNATT! Nej men Godnatt, okej nu ska jag inte säga Godnatt en enda gång till för om jag säger Godnatt igen så kommer jag säga Godnatt igen, och igen, och igen o.s.v. Men nu ska jag sova, GODNATT! :)



Åh vad jag bjuder på mig själv! MMMMH


/a

Hejsveeeeejs, idag sov bella och jag 11 timmar, känner mig asutvilad :D sen gick vi upp och åt kladdkakesmet (eftersom det alltid blir så misslyckat när vi bakar höhö), pratade och massa. Sen skulle vi möblera om i Bellas rum men det slutade med att sängen brakade HAHAHA. Jag älskar att vara hos bella! Vid sex var jag tvungen att åka hem för att pappa ville prata med mig, känns.. tragiskt. Började nästan gråta när jag satt på bussen.. hah nä (: pappa hämtade iaf mig i älvsjö och sen satt vi oss och åt på donken, mummmss. Sen när vi kom hem så skulle vi ut och gå med Wendela jag och min hund alltså. Vi gick en bit och sedan fick jag följa med upp för dom hade gäster, efterrätt fanns över så varför inte? ;) haha så kom därifrån nyss. Nu ska jag bara göra ingenting, sen film! Puss


TILDE ÄR HEMMA IGEN, HAPPYFACE :D



Vill ha!

 



/ The Big T


-

Tjoho, sitter nu här hemma hos Bellish. Hon ligger just ni i sängen och jag sitter i vårat "kontor". Hon har vart vaken i 40 timmar :O vi ska iaf gå ner snart och baka kladdkaka, lite rutiner som vi har ja ;) trevligt värre. Vi har väl inte gjort allt för mycket, först gick vi till ica som vanligt, sen äta munkar och efter det tog vi regnkort. Får väl se hur det blir med mer uppdatering.  Puss.
-

lägg märke till att jag STÅR i vattnet :)

Tjohopp

Nu ska jag snart åka till Bella, GISSA OM JAG LÄNGTAR? ska gnida mig på henne så jag blir lite brun höhö ;) försöker få tag på wendela om hon ville gå ut en snabbis med hundarna, såklart så svarar hon inte. Aja, får väl gå själv.. haha. Får väl ta och skriva från Bella sen, pussheeeeeeej.


HAHAHAHAHA jag saknar dig plutt.

Tjatjaaaaaa

Kom hem från Lisa för ett tag sen, har vart med henne hela dagen. Först kom hon hit vid tolv och sedan åkte vi till henne, åt där och gjorde lite olika, trevligt som tusan ;) sov skiiitskönt i natt men ändå är jag astrött? Har huvudvärk också :( men en bra sak är... ATT BELLA KOMMER HEM I NATT :D! och jag ska faktiskt vara med henne imorgon (: hon kommer hem vid halv 5 och då kommer jag ligga vaken, spänd på att få ett samtal ifrån henne! Skämt åsido, jag kommer sova som en stock. Nu ska jag ta en alvedon sen säng + film. Sounds good? Oh yes.


Mina och Lisas ögon, tagen idag. Jag älskar dig ♥

/A

Nu ska jag snart dra och träna. Är astrött för att min snälla söta hund väckte mig hela morgonen vilket ledde till att ja, jag är alltså astrött. Efter ska jag hänga med Wendela och gå ut med hundarna, trevlish. Puss.
-

nightyyyyy

TJAAAAA ALLA :D nu sitter jag här och kollar resor till Grekland. Är sjukt sugen på att dra utomlands! Får väl se vad det blir :) iaf så drog ju tilde till paris idag, känns ganska trist haha. Har fått lite bilder under hennes resa som kanske kommer upp imorn när jag hittar USB-kabeln. Idag har inte hänt allt för mycket, lämnade småland och kom hem runt 4. Mamma skjutsade mig till pappa och efter det gick lilla söta Wendela och jag ut på en runda med hundarna, naaaaaajs. Imorn bitti blir det att sovasovasova sen träning på eftermiddagen, haha får stå ut med det. Nu ska jag sätta på en rulle och äta något gott och onyttigt :D!
-
Minos Beach
Hade ju inte vart helt fel att åka dit och bo där vid vattnet :)

Hey' yll! See u in Paris. Wait, no we don't!


OM UNGEFÄR ELVA TIMMAR ÅKER JAG TILL PARIS!



My Masterpeace! :)


FY 17 SÅ MYCKET GODIS ;D

Hejhopp. sitter och kollar på tv just nu och så. Annars idag har sysslingarna vart här, sen har jag vart ute med mamma. Här ätit sjukt mycket godis också :o kommer börja rulla fram snart om det fortsätter såhär. Som ni kanske hört äter svenskar 17 kilo godis varje år, vilket är mest av alla i hela världen! Mår lite illa av tanken höhö. Sjukt mycket iaf, men är inte så säker på att jag gör det? Då måste man ju äta mer än ett kilo godis i månaden. Haha det händer nog ;) men ändå, va feta alla borde vara? :O
-

/A

Goddagens, sitter i soffan och jag ska snart dra mig bortåt till Marcus och Andreas. Ska bli kul =) jag är så sjukt trött, skulle vilja sova miljoner timmar typ, inte för att någon bryr sig men hahah.
-
-
Här har vi ett litet schema, har bestämt att jag ska vara med massa men när? Hmm.. Aja det löses =) Haha jag sa ju att jag skulle ut och springa imorse, det var ju bara önsketänkande att jag skulle dra mig upp ur sängen. Men iaf, får väl ta det en annan dag antar jag. Pusshaj!

GODNATT

Okej, kanske än men iaf om en snar framtid.. Hahah skämta. Sitter och kollar på filmen som går på fyran, Rush hour heter den tror jag. Haha asrolig. Ska upp tidigt imorn var det tänkt, måste ut och springa. och då menar jag måste. Efter det kommer några från släkten hit och äter tror jag, sen blir det att åka till sysslingarna, ska bli trevligt =) Nu är det väl bäst att jag kilar vidare.
-
Jag, lisa och tove wohohoh :D

/a

Hejsansvejsan! Sitter i sängen hos mormor och morfar och äter massa godis. Mummmit. Har precis ätit påskmiddag, var väl helt okej. Siktade in mig på påskskinkan, var inte mycket kvar av den när jag vart i farten höhö (: Annars idag har vi som sagt varit på "storstan" och tittat lite. Inget föll mig i smaken så ja, vi åkte hem efter drygt en timme. Då var det dags får påskäggsjakt ;) Hittade ett ägg med massa godis, ett ägg med miljoner tofsar i och ett presentkort. Sist men inte minst ett rosa gosedjur från Monki! Asgulligt.
Fokusera på gosedjuret, inte bruden bredvid ;)
-
Nu ska jag sätta mig och kolla lite på tv, skriver sen! puss

/A

Hejsansvejsan, har inte haft så mycket tid för att skriva på sistonde, så ja. tänkte göra det nu höhö. Litet sammandrag om vad som hänt ;D Först igår natt dog min lilla söta hamster :( ja, hon mådde ju lite sisådär så det var väl bäst att hon fick somna in, blir begravning när vi kommer hem från småland (Y)
-
Vila i frid, sötnos!

Sen igår efter skolan drog jag och Ellinor till handen, för vi hade bestämt att ta varsit till hål i örat. Så vi gick till frisören bredvid BR. Ellinor tog där uppe nivet, och jag tog ett till där nere. Det gjorde ju inte ens ont :D eller, det brände som fan efter HAHA. menmen. Vi gick till mårdvägen med våra röda, ömma öron och där svängde jag upp och besökte farmor medans Ellinor gick hemåt istället. På kvällen gick jag och pratade med Tilde,  kändes bra. Hon sov över och vi kollade på film och ja, mös. Imorse packades det och nu sitter jag här i mörkaste småland. Får väl se vad som händer imorn, blir väl att dra ut på "storstan". Nu blir det iaf att kolla på Hitta nemo innan sängen kallar på mig. Puss på er!

LOV

Nu drar jag till Småland i några dagar, tilde har sovit här och vi har myst och så. Hörsnär vi kommer fram. Höhö. Puss

RSS 2.0