ANNA ÄR SJUK.

Tjaaa, idag har jag och Wendela åkt till handen, behövde köpa tomma cd-skivor som jag ska bränna, och Wendela köpte strumpbyxor (: vi åkte hem och satt oss vid datan och hoppade studsmatta efter det. Sen skulle Wendela hem och äta så jag väntade tills mamma kom hem. Då åkte vi till polisen och hämtade mitt pass. Blev så sjuukt dåligt :( vill bara slänga det i soptunnan. Tro mig, så fult var det. Och nu måste man dras med det till 2015 :( kill me. Iaf nu måste jag plugga lite. Sen måste jag lägga mig, mår piss.
-

RÖKANDE 2-ÅRING.

.
Det här är ju inte normalt..? Vem låter sin 2-åriga son sitta och röka 40 cigg om dagen? :O det är ju helt sjukt. Och hur kan dom äns låtit han testa från allra början? Skiiiiitskumt.

godnatt.

Bara för att jag kommer ligga här om 5 dagar, suck it bitches :D

LÖRDAG

DAAAAAAGENS KÖP MED MAMMA OCH BELLAPELLA :D
Mamma och jag åkte in vid tolv och mötte Bella. Sen gick vi runt på stan, kollade runt lite och så. Jag hade CASHFLOW så köpte lite grejer, ja ni ser ju vad :) Mamma stog för "mysoverallen" för vi hade en deal ;D vart en rosa (Y) för att ni inte ska tycka jag är supermobbad måste jag meddela att Bella också inhandlade en. Hon köpte en blå! För er som tycker vi är töntiga, det är coolt att vara unika. Var i stan ganska länge så hemkommen och utmattat förtjänade jag ett bad. Var sjuuuukt skönt! Är hur trött som helst så funderar på att lägga mig, bra idé? Har match imorgon bitti så måste vara piggish. puss! =)

29/5 - Bella och Annas sjumånaders jubileum

Okej dag, vaknade försent så gick upp typ 5 i 8, great (Y) i skolan var det spanska spanska spanska heeeela förmiddagen sen efter lunch var det dags för prov. Personligen tycker jag det  gick ganska bra faktiskt ;D hoppas det avspeglar sig i betyget bara. Efter skolan drog jag och Alex till kanslit och köpte matchshortsen, gick in på Vi och köpte tre-pack munkar och 2 stora maraboukakor för 20 kronor :D Vi åkte hem till han och spelade GTA hela dagen :D askul. Vid sex åkte jag hem, skulle äta och så. Mamma och jag myste med en film och lite så. Sen satte vi oss på studsmattan med varm choklad, filtar och täcken och satt där till halvtolv.
-
Och nu ligger jag här och ska sätta på en film strax innan jag ska sova. Imorgon blir det stan med Bella och mamma tehe. Sounds good to me!
-

Älskar dig mamma!

Natt.

Nu har mamma tvingat mig att  träna spanska glosor med henne vid halv elva. Helt enkelt tvungen :( men det är ju för något bra (Y) men ändå, tråkkkkkkkigt. Ska redovisa det imorgon med Tilde. Har prov också.. fullspeckat ;D efter skolan drar jag och Simovski till kanslit och köper nya matchshorts för ja, dom slarvades bort av en person. Inte big deal, men hänga ut folk i bloggen görs inte (Y) Nu ska jag ta och borsta gaddarna, puss!
.

Mitt och Ellinors godis i falun. S A K N A R

-

Nu ska jag ta ett skönt bad + plugg!
.
puss

GODNIGHT

Har pluggat hela kvällen så förtjänar att sova! Puss.
´
MINI ANNA

Regnbajs

Har kommit hem nu. Gick väl sådär på matchen. Blev 1-0 till huddinge, men brydde mig inte så sjukt mycket konstigt nog tehe. Blev sjukt irriterad på andra människor menmen, inte mycket att göra. LEDIG IMORRRRRRRRRRRRRGON! Sjuuuuuuuukt skön. t. Men ändå, jag ska till sjukgymnast imorgon vid 2 så ingen segmorgon imorgon ne -.- traaagiskt. och inget gröna lund.. Menmen det kommer fler tilllfällen :D Nu blir det bara att chiiiilla 8) puss!

Regnhelvete

Hejhopp, har kommit hem nu =) Jag och mamma var hos polisen i Handen och fixade nytt pass. Blev så sjuuuuukt fult, men vem blir snygg på sitt pass? Vi passade på att kolla lite i affärer när vi ändå var där. Kunde ju inte hålla mig från att köpa något, så mamma köpte myskläder till mig på bikbok. Dock anledningen till det var att jag fick MVG i bild idag! Superduperstolt. Ska åka på match strax, i det här skitvädret? Känns väldigt lönt ja. Skriver sen! puss.
,
annan färg, typ aprikosapelsin ;D hahah ca 400 kronor för båda delarna =)

No air

Hejsan =) idag har varit en helt okej dag. Har bara varit sjukt trött med tanke på att jag vaknade klockan 4 i morse, suck.. Iaf skolan var helt okej, jobbade asbra med spanska tycker jag. Sen skulle jag stå i cafét och då somnade man ju nästan, sjukt tråkkk. Kom hem, var med Wendela och packade för som vanligt har jag bytit bostad. Efter det kom Thomas och hämtade mig till träningen nästan direkt. Sprang tillochmed hem från träningen sen, stolt. Jag känner att jag måste bli lika vältränad som förut :O! Nu blir det plugg och lite så. PUSSSSSSSS
-

Lisa och jag, midsommar 09

BESTÄLLT!

från Abercrombie! SUPERGLAD! Godnatt =)

.-

Hallå där. Dålig uppdatering, jag vet.. Men har haft värsta fullt upp! Först igår åkte Bella och jag in till staden, köpte nya solglasögon eftersom jag satt mig på mina andra.. Sen kollade vi på The last song på bion, sjukt sorglig. Grät minst 5 gånger :O Den ända hjärtlösa som inte grät var Bella, HAHA. Efter bion som var klar runt 8 åkte vi direkt och hyrde film, Zombieland blev det.
.
Sedan imorse åkte vi in till stortstaden träffade Rebecca Jonsson och Malin Karlsson, skit trävligt. Vi kollade runt ett bra tag innan det var dags för dom att åka hem till Belgien. Tragiskt värre. Dom hade varit här och sjungt på skansen vettni :) Fick tillochmed med mig ett plagg hem idag:
-
300:- Monki.
niiiice, kom hem från stan och gick ut med Wendela. Nu ska pappa och jag beställa kläder tror jag! PUSSSSSSS

GEEEEEEE

TJAAAA BLOGGEN! Sitter just nu hemma hos Bella, blev ändrade planer så jag drog dit nu redan ieftermiddag. Vi har badat i deras sjukt härliga pool, vart på ica och köpt munkar (ett klart måste) och lite annat gott. Sen åkte vi runt kvart i tio och köpte pizzaaaaa, muuuuuma. Nu ska vi böga oss, med mat och dryck. Imorgon blire sol och bad + bio och sedan drar vi hem till mig och sovar där.
-

ÄNTLIGEN

Nu sitter jag äntligen och äter min middag, makaroner med köttbullar. Låter kanske inte så svårt. Men såklart när jag först av allt ska steka bacon blir lägenheten helt rökfylld och vad leder det till? Jo brandvarnarjäveln går i gång. Så jag panikar en aning och slänger mig upp för att få den att sluta, men batteriet åker inte ut. Så jag börjar gråta HAHA och får den att sluta tillslut, sen är det en annan brandvarnarjävel någon annanstans i lägenheten som SÅKLART också ska börja låta. D A M P leder det till, och tinitus.. Fick allt att sluta efter ett tag så jag värmde lite köttbullar istället. Baconen var helt brända så dom fick jag skänka till soptunnan :( r.i.p. älskade bacon.
-

shitaspomfritas

Hejhopp. Nyss gick Wendela och hennes söta hund hem. Har varit med henne och Adam hela dagen efter skolan, och ja vi åt, och gjorde inte så mycket. Ska ta och laga mat nu, kanske inte min starka sida. Pappa är inte hemma än (och vet inte när han kommer) för han har blivit fast i bussolyckan på Ekerö. Folk har döttt :O skit läskigt. Även om han inte kommer så tidigt kan det vara skönt att vara själv, bäst att titta från den bra sidan haha. Nu ska jag fixa lite krubb ;) puss!
.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7153066.ab olyckan, det står om min pappa där också, woho! Dock felstavat efternamn, Attehed inte Attehem föfan..


Godnatt ♥

Danmark 09 med brudarna

BILDISAR/BJUDISAR =)

love ya!

WOHO!

Hejhopp, har kommit hem nu =) var och kollade på brandbergsskolans musikklass vårkonsert eller något liknande, var då mest där för att kolla på lilla söta Ninni. Hon var grym! Måste sätta fart med att plugga nu. Ska som jag lovar lägga ut bilderna från badet idag! Snart.. Tehe. Puss!

/A

Nu ska jag iväg med mamma, skriver och lägger in bilderna när jag kommer hem! Har lite brådis, PUSSSS


yeaaaaaa, ser asfin ut..

a

Hemma igen, var skitskönt! Dock väldigt kallt.. Ska sitta på altanen och sola + luren med Bella. lägger in bilder snart =)

dålig uppdatering.

Tjaaaaa! har kommit hem från skolan nu, har haft friluftsdag i Alby hela dagen. Det var niiiiiiiiiice 8) vi paddlade kanot, gick tipsrunda och brännboll + bad och iknuffningar ;) tyvärr åkte jag på en iknuffning själv, så torra kläder kan jag inte påstå att man hade. Haha. Snart kommer iaf Wendela och då ska vi gå och ta ett dopp i drevan. Vädret är lika skönt som det varit de sista dagarna, bäst att passa på eller hur? Skriver när jag kommer in, kanske blir lite bilder tillochmed :D PUSSSSSS

a

Hejhopp, skithärlig söndag! Spelade match i morse mot tullinge. Vann med 3-0 =) alla kämpade på tycker jag. Efter matchen stack jag hem och gjorde ingenting, kollade på hipp hipp och sov. Sen kom Tilde glidande och vi spelade Sims, åt mackor och hoppade studsmatta. Sen råkar hon självklart skjuta över fotbollen på dom konstiga grannarnas tomt, så då var det bara att gå dit. Hahah. Nu ska jag snart äta, sen blir det mys hela kvällen. Bella ska ringa sen också, tjiho! Hon ska även komma hit i helgen, wihoo! Mycket iho-ord här, men så är det bara. PUSSSSSSSSS
-
-
peter kan man bli sötare?


- anna

Ashärlig dag idag! Låg och solade på studsmattan i 3 timmar, var värsta sommarn idag ju, fick till och med lite färg =) efter solningen drog jag in, tog ett skönt bad och efter det kom tilde. Vi var ute, åkte longboard, och filmade lite kuliga grejer.
-
Match imorgon bitti, måste sova strax för att orka med. Ska bara kolla på lite MTV och fb innan och lite annat sånt. PUSSSSS
.
liten sommarbild för det härliga vädret =)

Dagens köp :D

BH fast ljusblå =), hm
.
Finns inte på hemsidan längre, likadant linne fast ljusrosa, hm
Gina tunika =)
+ en jättesöt tröja från New Yorker med en uggla på. Ska fortsätta kolla hockeyn nu. Puss

-

Hejhopp. Ligger i soffan och kollar på How I met your mother. Så trevligt så. Mormor och morfar är här så innan blev det grillning och så. Satt och kollade på hockeyn, gick ju skitbra verkligen. nat. Sverige suger. Har ont i huvudet så ska lägga mig och kolla på film nu. Puss
-


a

Har rensat HELA min garderob nu. Ska gå ut snart och sätta upp studsmattan, hur varmt som helst ute ju! Eller det var det iaf när jag kollade sist tehe. Har inte så mycket att säga, skriver väl sen!
-

Nej vadå beroende?

a

NU SA SARA ATT HON KANSKE KOMMER TILL STOCKHOLM I HELGEN,
JAG ÄR SUPER GLAD!!!!!!!
-
jag älskar dig och saknar dig så enormt sara!

teheh.

lite roliga bilder haha, ska kolla på hockey nu. Puss


:)

Hejsvejs, kollar på hockeyn nu. Sverige suger.. Iaf, idag spelade jag fotbollsmatch med 97orna. Gick väl helt ok dock förlust. Tehe, sen kom jag hem och sov. Var så skööööönt. Sen varmdusch och lite så. Sen vart det hockey på tvn och nu sitter jag här. Har anmält mig till konfa idag :D med nathalie och ellinor blir det! Najsigt värre =)
-
Nu ska jag strax sova. pusss!

.

NU SKA LISA OCH JAG KOLLA PÅ SAW SEX TIHI :D
-

/a

Tjaaaaaaaaaa, idag har vart en skön dag, fick sluta en halvtimme tidigare tack vare att en föreställing som niorna skulle ha blev inställd. Lite skönt faktiskt. Åkte till stada med Alex, Peter, William, Sebbe och Calle och gick på donken och sedan till Hollywood. Jag köpte en tröja + lite småprylar på HM =) till skillnad från William som nästan handlade upp hela affären. haha skämtåsido. Åkte hemåt, sen tyckte pappa att vi skulle köpa lite saker till trädgården, trädgård och trädgård, det är väl mest en.. rabatt. Så vi åkte runt och det slutade med att vi kom hem med ett träd, rosor och en planta björnbär. Härligt jobbat från våran sida tycker jag (y) Efter det kollade vi på Juno och åt. Älskar juno <3 hahah. Nu blir det väll att äta mig fet, sitta vid datan och ja, bara va. Pussss!
-
SWEET M.I.T.B TEE 80'S PURPLE
Ja, ni behöver ju inte bry er om vilket kön tröjan är för. I love it.

Nu drar jag till skolan, sen efter det drar jag till stan med duuuuuuudarna =)

-

HAHAHA


a

Tjiho, matchen gick väl helt okej, blev 3-3. Själv tycker jag att jag var kass, benen ville inte röra sig eller något. Bajs. Åkte hem, tog dusch och tröståt. Och nu sitter jag här, mys. Ska sova snart för ja, jag orkar inte. PUSSSS
-

skriver imorn!

innebandymatch!

slumpis på mig och jenny. Vi hörs efter matchen.

v

BELLA VAR ÄR DU? LOGGA IN PÅ MSN ELLER NÅGOT. JAG SAKNAR DIG. Ingen rolig vill prata med mig. Alla är urtråkiga. Så om du ser det hära.. Jag saknar dig och ber att du loggar in.
.
Mvh Anna Attehed

/A

Nu sticker jag strax till Simovski, måste bara äta lite först. Ska ju som sagt vara med han och Peter =) sen vid sex är det träning, löpträning VARJE träning nu?! Jag kommer dö, ärligt talat. Hatar så sjukt mycket att springa. Iaf, det är en annan historia. Nu ska jag ner och pressa i mig en macka eller något. Måste skriva utvärderingen också. Funtar på att skriva den hos Alex, låter smidigt.
-
Haha sexan.

/AANANANA

Hejhopp, har ju vart med Bella hela helgen så inget bloggande blev det! Vi har iaf haft kul och så som vanligt, ätit och ja det gamla vanliga. Orkar inte lägga ut alla bilder här på bloggen från falun, kika på facebook istället (y), tycker det låter ganska bra ;D kom hem från bella vid 5 tiden, mamma hämtade mig i handen så vi åkte och köpte munkar occ glass. Sen tog jag ett värsta skönt bad när jag kom hem, åt både glass och munk i badkaret HAHA. Efter kollade mamma och jag film och nu sitter jag här =) Plus att imorn är vi lediga! Jag är sååååååå lycklig just nu. Ska träffa Alex och Peter då möjligtvis. Får se hur det blir med det. Pussssssss
-
hey soul sister!

/A

Nu har jag vaknat, ska snart göra mig iording och så. Vid ett iaf åker jag till Bella. WOHO :D:D:D! Saknar phögen. Lägger in bilder från falun senare =) väntar just nu bara på att min frukost ska komma hem. Tehe, men nu måste jag gå upp ur sängen och börja fixa mig, det kommer bli en lång dag.. HAHAHA ne skämt å sido. Puss
.

första falunbilden 2010, bara litet smakprov höhö ;D


/A

Skriver imorgon istället! Puss

RSS 2.0