Os-hockey final, Kanada mot USA. 1-0



Nathalie och jag!


today





Drar till Skrapan med mamma, köper lite saker foooor PARIIIS! I'm happy!
Igår åt vi middag hos mormor och morfar, hade snäbolls krig! Jag var jätte kall efter! :) Nu rullar vi ut på vägarma, hörs i ikväll! ♥


VAR ÄR KLADDKAKAN?

så här kan det se ut när man bakar klockan 4 på morgonen....
'

/a

Nu drar jag till Bella, puss!
somras, saknar

/Anna

Tog en liten paus från gästerna och satt mig hära. Är hur trött som helst, inte likt mig? :o Blir väl att bara kolla på en film senare. Fick ett sånt här rolig problemsak av dem när de kom. När det är tre pinnar och plattor som man ska flytta från en pinne till en annan fast man får bara flytta en i taget och inte lägga större plattor på mindre. Skitsvårt! Nu har jag iaf något att klura över höhö. Imorgon blire att jag åker till Bella, vet inte hur länge jag skulle stanna där faktiskt, men aja det får vi väl se :) Har ingen ork för att skriva mer. Vi hörs imorgon!
Den här lilla kotten har tagit flyget till Malta i en vecka nu.. Saknar dig wenduu =)


LOV!

Yes, nu är det lov. Sjukt skönt! Sova varje dag i mer än en vecka. Hur bra låter inte det? Iaf nu har jag kommit hem, har vart och kollat på lite badrumsgrejer med pappa. Vi har nämligen tänkt göra om badrummet höhö. Fast han vill bara ha massa tråkiga färger medans jag vill ha lite mer liv i det hela tehe. Aja, vi får gäster runt halv sju. Har blivit tillsagd att städa och plocka undan nu. Great..



today





IT'S FRIDAY, WOHO! Helg och sportlov! Härligt. Och på sportlovet ska jag och mamma köpa saker
till Paris! Jippie! Aja nu skuttar jag iväg till skolan, efter, inga planer! Hej! ♥


torsdag

Halloj, har kommit hem nyss efter att vart hemma hos Tove ett tag. Hon var faktiskt inte äns hemma HAHA. Satt och fikade och pratade lite med de äldre.. Tehe. Innan idag har jag vart med tigern Tilde. I skolan kollade på vi Arn-filmen och sen hade jag PH. Annars har det inte hänt så mycket. Är bara grymt taggad på att åka till Belgien med Bella! =) ska bli så naaaaaajsigt.
Jag och Josefine på BG /a

today





En massa letande efter strumpor senare -
Nu ska jag käka, sen efter skolan ska jag vara med the one and only Anna!
Hörs!


Onsdag

Har kommit hem från skolan nu. Vi hade snörugby på idrotten. Alla mosade en. Inte bra alls. Nu sticker jag hem till farmor och sedan blir det träning. Puss!


/Anna

Kvällsinlägg by Anna

VI HAR BOKAT! JA NI LÄSTE RÄTT! NU ÄR SAKEN KLAR, VI DRAR 18 MARS!


WIHO!

/anna

Har kommit hem från skolan nu, ska lägga mig och sova ett tag. Sen blir det att ta och boka dom där jävla biljetterna. Tehe, ha en fortsatt trevlig dag! Godnatt! =)


ett år sen.

today





Ska dra ner och käka något, jag är hungrig! Sen drar jag till plugget, ska vara med Fia idag tror jag!
Hemma hos henne, hoppas! Hehe, hörs! ♥


/anna

Hej allesammans! =) Har precis pratat med Bella om biljetter och så. Det här kommer bli.. legen.. wait for it! ..dary! LEGENDARY! Ska bli asnajs. Brandlarmet gick i skolan idag, fyfan. Det var S V I N K A L L T. - 20 grader ute liksom, tack så mycket, verkligen tack. Smet till skåpet och hämtade skor tehe. Annars idag har jag jobbat som en idiot med matten, är supernöjd. Ska kika runt lite nu efter biljetter, ciao!



fuck you Ryanair..

känner för att slå något, ÅÅÅÅÅÅÅH BLIR SÅ SUR!

NU ÄR DET SÅHÄR..

ATT JAG, ANNA OCH ISABELLA DRAR TILL BELGIEN, BOKAR BILJETTER IMORGON! TJOHO JAG ÄR LYCKLIG! :D:D:D:D

@ tilduuu

Hej allesammans, sitter hemma hos Tilde nu. Hon duschar så ja, jag sitter och leker lite med webben, tehe ;) Ska hem vid ca halv fem. Anledningen är att min älskade lilla farmor kommer på middag till mig och mama. Trevligt. Måste prata med mamma om Belgien också. Tror det kommer svar idag! För er som inte vet så hade jag och Bella tänkt åka till Belgien i fyra dagar och besöka alla där. SKA BLI SÅ NAJS. Tror jag får faktiskt! :)
Ska fortsätta leka med webben nu tihi. Puss!



Godnatt

Nu ska jag och Nathalie sova. Juste, Nathalie sover här :) Aja, hörs!♥ Onödigt inlägg höhö :)



/ t


/anna

Såhär vart det. Känner mig.. helt ok?
Lila tröja med pytteficka - Gina Tricot
Jeans leggings - don't remember
GLAMMIGA LOCKAR! Haha skämt åsido, vanliga lockar efter flätor :)

14.24

Har precis spelat massa gamla spel, tog fram t.ex Pettson o Findus och mucklornas värld. Kommer tillbaka så mycket minnen tihi :) Vi ska få gäster vid halv fem, måste göra mig fin tills dess. Om jag skulle se ut som jag gör nu skulle de nog vilja åka hem igen höhö. C ya later!
.
stooooooor bild (:
/a

today






Bio

Jag och några till ska på bio idag vid fyra! Det är Nathalie, Alex, William, Peter och Sebastian. Tror det var alla! ;) Haha, aa men jag måste käka något nu för jag är hungrig sen ska jag och Nathalie dra in till Sergel, köpa biljetter och sen ska Nathalie köpa något  till sin brorsa som fyller år imorgon! Så jag och pappa plockar upp henne vid kvart över ett typ. Men nu ska jag käka, hörs! ♥ / t



Jag och Nahalie  :)


Godnatt!



Jag och Fanny i Romme!


Godnatt!

Lisa och jag i romme!

MOVIETIME

/Anna

TGI FRIDAY!

Hej allesammans, hemma idag igen.. Inte bra, skulle behövt redovisa spanska med Tilde. Skulle också stått i cafeterian med Ronja. Bajs på att va sjuk. Men iaf, nu ska jag duscha och sedan göra lite soppa tehe. Blir väl plugg också. Måste sätta fart!
.
HAHAHA så jävla skön! besök hennes bloggis här
/A

today







IT'S FRIDAAAAAY! Sååå skönt med helg, jag har inte orkat med skolan i veckan. Var sjuk i måndags och tisdags sen hade vi halvdag i onsdags ju så jag har inte orkat plugga så mycket men idag ska jag och Anna kanske redovisa spanskan! Hörs! ♥


Lyssna

Eftersom det inte går att lägga upp videosar, så lyssna på Susan Boyle här.
Hon är så sjukt bra :O

Anna tycker..

att Susan Boyle är hur cool som helst. För alla er som inte vet var Susan Boyle med i programmet Britain's Got Talent där hon sjöng "I dreamed a dream" och chockade allt och alla. Med tanke på hennes utseende då hon liknar en gammal tant (hon är bara 47 år) blev både publiken och juryn skeptiska. De frågade vad hennes dröm var. Att bli lika stor sångerska som Elaine Paige svarade hon. Alla tvekade på det, tills hon började sjunga. Hon sjunger så himla bra! Det finns få som sjunger bättre än henne, enligt mig iaf. Det här är ett bra exempel på att man inte ska döma någon på utseendet ;)
.

Länkning by anna

Här kommer en länkning till två helcoola tjejer!
http://kimberlyemelies.blogg.se/
Alla kollar! :)

Wendela gästbloggar WOHO!

Hej alla Anna&Tilde lovers :D♥ Nu äre så att Anna bad mig att skriva ett litet blogginlägg hära så det tänker jag göra också, oavsett om ni gillar det eller inte... mohahahahaha! Nejmen jaa, nu ska jag skriva lite. Det kommer säkert bli hur dåligt som helst men det får ni leva med :)
Jaa, idag var jag i skolan och tyvärr var ju lilla Anna sjuk... :( Men inte Tilde, hon var där och vi spelade in lite skojiga videosar. Vem vet? Ni kanske får se dem nån dag hihi. Annars har dagen varit lugn och bra, när jag kom hem vid halv fyra satte jag mig här vid datan och åt en massa goa grejer... Som gammalt pepparkakshus, choklad & drack saft OH SÅ GOTT :D:D
Nåväl, det har var trevligt att blogga här dåra , hoppas jag får göra det fler gånger (A) såå... tack för att jag fick chansen Anna!! Pussar till allihopa här, vill oxå tillägga att Anna och Tilde är underbara personer som är superduper snälla och allt det där, tehe, så ni måste vara snälla mot dem, promise? TOPPEN :D
Oj, det blev ganska långt.. :$ Hoppas ni orkade läsa, puss & hej!
hittade bara en bild på mig och Anna, FÖRLÅT TILDE :O

GODMORGON

Hej alla, ligger här hemma i soffan och kollar på Hipp hipp, typ världens bästa serie. Mår skit illa och är astrött. Ska lägga mig och sova lite nu. Annars idag har jag inte gjort så mycket, bara pratat med Alex i luren och ja, inget speciellt. Wendela ringde precis, är tvungen att prata till hon kommer till bussen. Vad gör man inte för sina vänner? ;D Vi hörs sen, puss! /A

Det här SKA jag köpa innan jag åker till Paris!








Drar till skolan nu! ♥ / t


GODNATT!

/A

Onsdag

Hello m8ies. Höhö just nu sitter jag och mamma och tittar på OS. Mysigt att umgås med moder min. Är fortfarande sjuk, kände det när jag va i skolan. Det ända vi gjorde var att kolla på film hihi. Blir inget med det imorgon även om jag egentligen behöver.. Fixade ID-kort idag också. Skulle gjort det för jättelänge sen men det har aldrig blivit av. Tummen upp på det! Tog även en sväng förbi vårdcentralen för att fixa astmaspray för min allergi mot kissekatter ;) inte lika mycket upptummande på det höhö. Ska fortsätta kolla på OS nu och sedan blir det sängen tidigt med en film så jag blir frisk någon gång. PUSS!


Haha, älskar bilden..
/A

today





Slutar 12 idag så drar nog bara hem och sover och sen drar jag på träning fyra! Hörs ♥


BAKNING

Det gick åt helvete. Haha ne men lyckat kan jag väl inte påstå att det blev. En kladdkaka som knappt blev gräddad i ugnen. Men kladdig är ordet så ska sätta mig och äta den framför teven tehe. Mums.
Mami: Hej hur går det? Vad gör du?
Jag: Jorå, jag bakar.
Mami: Åh va gott, då får jag smaka när jag kommer hem då.
Jag: Det kan du ju tro.. ;)

TISDAG

Har sjukt tråkigt.. Vaknade för en stund sen och har ätit och så. Känner mig så himla ful HAHA. Måste hitta på något skojigt nu. Här kan jag inte ligga och klaga. Kanske ska ta och baka? Eller lägga mig och kolla på en film? I know, jag bakar sen kan jag äta och kolla samtidigt. Smart drag. Ska sätta fart nu!
Puss från lilla sjuka anna :)
1 år sen

150210

Har bytt hus nu och är hemma hos mamma. Har ätit och så. När jag kom upp på rummet möttes jag av det hära:
Mamma hade vart så gullig och köpt allahjärtans-dag presenter till mig! En mascara, plattång och en liten söt nalle, me like. Älskar dig mamma!
Har bara legat och sovit idag efter att jag kom hem. Sjukt skönt. Känner mig fortfarande hängig så ingen skola för mig imorgon! Lite synd också för måste verkligen jobba matte.. Aja ;) Måste bara säga en sak! Jag fick MVG på min svenska pjäs :D För alla er som bryr sig alltså tehe. Ska kolla på tv nu och plugga lite medeltid. Sen blir det sängen så jag blir frisk någon gång. Puss! /Anna

SJUK

Som rubriken säger så har jag gått och blivit sjuk. Skyller allt på Alex såklart tehe. Ne men har ont i huvudet, min näsa gör ont och är astäppt i den. Min lärare påstod även att jag har feber? Hemska tanke. Får inte träna heller :( ååååh jag vill träna.. Men iaf, ska lägga mg nu och kolla på Scrubs och äta nudlar + hallonglass. Vi hörs sen!
/Anna

bildisar :)

Facebook laggade sönder :o blev allderles rädd.. HAHA, iaf här är lite bilder!


Alla hjärtans dag!

Dålig uppdatering jag vet.. Men har haft fullt upp med annat och har inte haft tid att blogga någonting. Iaf, helgen har vart askul, jag och Tilde blev skjutsade in till storstaden. Var lite sena av olika anledningar. Träffade alla coola, alltså Alex, Anton och Bella och gick på Farsan. Den var hur kul som helst faktiskt :) Åkte hem till Bella, åt och gjorde typ ingenting, somnade skitsent, vaknade tidigt. Ingen bra kombination.. Ingen ville heller va vaken med mig HAHA. Alex fick såklart ställa upp på det. Efter ett tag var alla uppe och åt frukost, sen gick jag och Anton till ica och köpte munkar och en kladdkaka som bara vi skulle äta medans vi skulle läsa i Frida-tidningen tehe. Tiden bara gick och gick och helt plötsligt var det dags att åka hem :( Tog tåget och vid handen hämtade Tildes mamma oss och skjutsade mig till McDonalds där jag, farmor och pappa åt värsta alla hjärtans dag-middagen. Mums.. Lägger in lite bilder sen när jag har duschat! /Anna

GODNATT

Vi hörs imorgon, ska sätta på en film nu och måla naglarna.
gulligt värre ;)
/Anna

Home sweet home

Hej alla glada! Har kommit hem från Romme nu. Det var sjukt kul! Det ända som var kasst va att min klass blev uppdelad och det var den ÄNDA klassen som blev uppdelad. Så där satt jag och fem andra från min klass med hela årskurs nio. Verkligen, jättekul.. Menmen det var iallafall askul i backarna. Åkte med Lisa all day och lite andra personer av och till. Sista åket råkade jag åka ut i djupsnö av en anledning och gör en volt in i en björk så mina skidor glider ner under all snö HAHA. Där låg jag, Sebbe och Lisa ett bra tag innan vi fick fram dom. Och det var en kille som fick typ damp för Lisas och Sebbes skidor låg vid kanten av backen för att vi letade fram mina skidor. Han ba VAFAN HÅLLER NI PÅ MED? TA BORT DOM NU! Askonstig. Och juste! Min kamera dog, fick inte så mycket bilder men Lisa ska skicka lite sen tehe.

Ingen riktig skönhet när det handlar om skidåkning, Lisa är därimot skitsöt!
/Anna

-

Nu ska jag sova, måste ju komma upp imorgon! Kommer bli bilder ifrån backen och bussen ;) Pussar /Anna

Romme here we come!

Yes ska bli så sjukt kul! Håller på att fixa lite med skidglasögonen och allt annat för tillfället. JAG LÄNGTAR SOM FAN! Men att vi måste va på skolan 6.10 är ju inte lika kul höhö. Menmen det blir ju något bra av det så. Lisa gick nyss. Vi kollade på film, åt glass och sen somnade vi. Eller jag tror hon somnade också, jag låg iallafall och sov som en stock hihi. Nu måste jag fortsätte välja min coola skid-outfit haha, det kommer bli grymt!


/Anna

Godnatt ♥


Tjosanhejsan

Nu har jag kommit hem, ska sätta mig och plugga nu. Blir väl det resten av kvällen också. BORING..
Jag har faktiskt vart hos min farmor idag, vi åt semlor och så. Trevligt att umgås med den äldre generationen också höhö ;) somnade i soffan och låg där i två timmar. Kommer inte kunna sova sen känner jag hahah. Nu måste jag fortsätta med mitt, blir väl en uppdatering later.
/Anna

today







Jag. är. på. glatt. humör. :) ♥


Nu ska jag..

sova, I'm tired. Höhö. Vi höres imorgon!
I LOVE YOOOOOU :)
/Anna

Jenny Larsson

Jenny har precis gått. Vi kollade på 17 again och på scrubs haha. Det var hur najs som helst. Nu har jag sminkat av mig, skitskönt! Sova tidigt idag? Höhö det har jag sagt allderles för många gånger. Resultat: Dåligtdåligtdåligt.. Jag får väl bara vakna hur trött som helst då.
Juste! På fredag ska vi åka skidor med skolan, så jävla kul. Jag längtar. På lördag drar jag och Tilde till nykvarn och träffar Bella, Anton och Alex! Längtar ännu mer! Nu måste jag plugga, spetsmattegrej som ska in. Not good..


Nathalie och jag typ i början av skolan tror jag, miss it!
/Anna

today





Snart ska jag dra till plugget, måste redovisa engelska idag, kanske och sen efter skolan drar jag och Fia tilll Tc och äter Ben and Jerry's. Skriver mer ikväll, hörs! ♥


Måndag

Hejsansvejsan, va ju med Tilde innan idag, sen var det träning. Träning eller träning vi satt och kollade på när vi spelade finalmatchen från storvreta som gick live på internet? Jag va riktigt kass. Menmen, kom hem för ett tag sen och började prata med Alex, vilket jag fortfarande gör men nu är Peter också med tehe ;) Måste duscha.. och sen blir det Scrubs! Vi höres imorgon! /Anna

Hemma hos Anna

Hej, sitter här hemma hos Anna. Hon står och pplattar håret, wiiie :) Ikväll ska inte vi ha någon träning för hela laget ska kolla på en av våra matcher som vi spelade på Storvreta, den matchen sändes live på internet! :O Haha, aja men vi ska kolla på den ikväll i allafall och typ käka godis och sååå, trevligt! Idag var det ju plugg, men jag kunde inte fokusera mig så jag ska jobba hemma ikväll :) Ska plugga Svenska och Engelska, svenskan ska jag göra en reklamanalys och sen på Engelskan ska jag skriva en läslogg på en bok som jag har läst. Respect! heter den, den handla typ om någon snubbe som heter Tully, som spelar fotboll och sen blir han en hjälte genom att vara med i första världs kriget. Hehe, ja ni kanske inte fattar men ja, och sen måste jag duscha också. Mycketmycket att göra ikväll :) Hörs! ♥
/ t

today



Drar till plugget, sen drar jag hem till Anna! ♥


-

Godnatt, nu orkar jag inte mera. Vi ses väl. Många bamsekramar från Anna.

Haninge centrum

Har vart med Tilde i centrum. Köpte en del saker faktiskt! En T-shirt, örhängen och två par byxor. Det gillas! Ska plugga lite nu faktiskt. Tänker på betygen höhö ;)
C ya!


bjuder HAHA
/Anna

Discobowling - avklarat!

Har för en stund sedan kommit hem från discobowlingen + restaurangen. Det var helmysigt och askul! Man blev ganska trött av det också höhö. Ska sova snart tror jag, ögonlocken liksom trillar ihop. Imorgon bitti blir det att gå upp tidigt, har träning klockan 10 *suck*. Nu ska jag borsta gaddarna, Sov gott! /Anna



6/2

I'm back! Ska sticka om trekvart och har inget att göra. Pratar med Peter, Alex och Wulle på skype men pratvänliga kan jag inte påstå att de är. Höhö. Menmen, får väl sysselsätta mig på något vis. Vi hörs väl när jag kommer hem ikväll.
Puss på er från coola Anna ;)


Bögbild tehe, varför blir jag aldrig bra på bild? :o

God morgon

Eller ska jag säga goddag? ;) Sov länge idag vilket var riktigt skönt. Kort sagt, fick en lång skönhetssömn. Nu ska jag sätta fart med att göra i ordning mig. Drar som tidigare sagt på discobowling senare idag och innan det ska vi till någon restaurang. Varför stavar man det inte bara resturang? Ser inte det vettigare ut? Haha bara en tanke som kom upp. Måste hinna med att måla naglarna också vilket jag inte är expert på så det tar bara några timmar eller så. Hehe skämt åsido. Nu drar jag!

Hehe sånt här skulle inte jag klara, tror jag håller mig till hederligt nagelack höhö!
/Anna

Time for bed

Nu ska jag sätta på en rulle, mysa ner mig i sängen och möjligtvis fortsätta prata med Bella på skype. Ska iallafall ta och borsta gaddarna och så nu. Vi får höras imorgon istället! Pusshej.


bästavän!
/Anna

I'm in pain..

Ja, rubriken säger allt. Jag har sjukt ont i min fot. Igen. Såklart tack vare innebandy. Det var någon idiottjej som tröck mig över kanten så jag typ fastnade med foten. Har iallafall sjukt ont.. Men that's life! Ska bara dega framför datan och teven resten av kvällen. Imorgon blir det att ta dagen som den kommer och senare på kvällen blir det discobowling med lite kära vänner. Nu gilder jag vidare. Peace out!

fuck you fotskadare ;)

/Anna


Äntligen helg!

Åh så skönt! Trodde aldrig skolan skulle ta slut hehe. Efter det iallafall så åkte jag med Wendela hem och hade fredagsmys. Mysigt värre höhö. Vi gick ut, kollade på tv och lite så. Var tvungen att åka hem nu för om en halvtimme är det att stå på parad i vendelsömalm. Match på g ;) Lite trist på en fredakväll menmen vad gör man inte för att få lira lite innebandy hahah. Ska sätta fart, wish me luck! /Anna



älskar dig lilleplutt!

Today





Drar till plugget nu, hörs! ♥


Röd vart det.

Nu ska jag strax sova, måste bara skriva klart svenskan. Mamma och jag myste till det med en skräckis innan, efter det var det som vanligt dags för pluggish.. Aja är snart klar nu! Imorgon blire Wendela och så, trevligt värre!
Nu ska jag sova, är trött som fan. Sov gott allesammans! /Anna

Klart

Hejsan alla, nu har jag gjort klart uppdraget, nästan. Måste ut med hunden för snart kommer mamma hem och då blir det mys! Vi ska åka och hyra film och så :) Måste rusa! /Anna



Satsa på röd?

/Anna

Godmorgon folket!

Yes nu har jag vaknat, så sjukt skönt att sova ut en dag. Bella, alltså min hund är sur, måste gå ut med henne nu hehe. Igår kväll vart det film och mat på rummet. Tog med rosten upp så jag kunde sitta i sängen och göra mackor. Smidigt värre. Idag blir det göra klart kursen och svenskan, sen film med min älskade mamma när hon kommer hem. Nu ska jag gå och äta frukost och gå ut med hunden, samt göra klart skolarbetet som sagt ;)
Vi höres och synes soon. /Anna



Goodnight!

Bella var tvungen att sova, så nu sitter jag här själv och tittar på tv. Jag får väl försöka sova antar jag. Hörs imorgon! ♥ / t


Skype

Pratar med Bella på skype som sagt. Eller jag kanske inte har sagt det :o, aja ja jag gör det i allafall. Hon lagar pasta och jag ligger här i sängen och dör. Nej men det är varmt i mitt rum! Och jag kommer inte kunna somna på ett tag för jag sov vid typ nio såååå ja. Kommer somna typ fyra eller något! Lovar att skriva innan jag somnar, ska försöka i allafall :). Aja hörs sen! ♥ / t


Godnatt!

Hörs imorgon, nu ska jag stänga av datan, eller kanske men jag ska inte göra något speciellt med den. Bara prata med Bella på skype, tror jag eller efter hon har badat klart! ;) HAHA, aja ses ímorgon! Och juste vi har studiedag imorgon! Inte hemstudiedag. Hemstudiedag = måste plugga, studiedag = chilldag. Härligthärligt! / t

GODNATT

Nu är det godnatt på riktigt, eller jag ska iallafall lägga mig i sängen och kolla på en film. Kanske ta något och äta också? Ska iallafall bli riktigt mys. Vi höres imorgon. Puss!


Tehe..
/Anna

HAHA TOBBE ÄR BÄST


OH YES!

Jo Anton det är någon jäkel som komenterat att Jenny fortfarande ser ut som hon gjorde när hon var fjortis ;)

Och ja det är skillnad ;)

20.21

Nu är det såhär att jag är trött på fega jävlar som inte vågar skriva sitt namn när de skickar komentarer. Vafan våga stå för det ni säger istället för att skicka som anonym? Moget, verkligen skitmoget. Säg vem ni är istället? Om ni int har något vettigt och säga komentera inte alls! Nej föresten, komentera vad ni än har att säga, men sätt då erat namn och då menar jag riktiga namn, över komentaren.
Tack så mycket ;)


Likadan ut? Skämtar du med mig?
/Anna

Godnatt?

Jag är sjukt trött och mitt huvud dunkar. Håller jag på att bli sjuk? Ne så får det inte vara, har inte tid för det.. Jag orkar längre, vet inte vad som händer :O Det känns som klockan är typ 10 fast den bara är 7. Sova tidigt? Kanske lägga mig snart? Njaaa inte riktigt min grej. Ledig imorgon också! Jippi! Skriver sen! /Anna





Sjukling



Japp, jag är sjuk. Ont inuti halsen, snuvig och jättetrött! Jag hatar att vara sjuk! Det suger, en gång när jag var sjuk när jag var liten så var jag kräksjuk. Och då var jag tvungen att ligga i soffan hela tiden och hade en hink framför mig hela tiden och ja.. ska inte gå in på detaljer, tror fattar! Men i allafall det var jobbigt. Men i allafall så idag har jag inte gjort någonting. Alls. Inget. Har inte orkat, har fått samtal av Fia, Nathalie och Therese. De undra vart jag var, haha. Jaa nu sitter jag och tittar på simpsons och pratar med Wendela på skype. Först pratade jag med William och Alex simovski också men dom drog typ. ÅH, har inge lust att göra någonting. Vill bara.. ja vara. Snart kommer mamma och pappa hem också och jag skulle ringa om jag ville att dom skulle köpa något till mig, typ glass eller något. Fast är inte sugen på glass! Åh, jag vill ha en cheeseburgare! Fy vad gott! Aa nu ska jag ringa mamma och be dom köpa cheesburgare! Hej! ♥
/ t


3/2

Hejsansvejsan, nu sitter jag i min säng, tänkte kolla på sex and the city filmen faktiskt hihi. Det var länge sen så varför inte? ;) I skolan hände inte så mycket, vi hade gymnastik på idrotten men vi gjorde bara kullebyttor och gjorde massa annat lätt så det var inte så jätteskoj, men nästa vecka blir det trampolin!
Skulle också fixat id idag till mitt kort, men någon grej hade gått ut på datum så det gick tydligen inte.. Sen så skulle jag vart med Wendela också men det skulle komma någon kille till henne och hjälpa henne med kameran, to bad.
Nu börjar filmen! puss på er /Anna



Jag just nu

  
 
Godnatt! ♥


Jag suger..

..på att blogga! Men jag har inte haft någon lust, och nu är jag sjuk också! Toppen (y).. ska vara hemma imorgon, sova, plugga lite kurs, sova och jaa allt det. Sen kanske jag skulle skypa med Wendela! Kanske.. sitter i allafall och snackar med Anna på skype. Kulkul (a) Och mamma har typ något möte där nere med styrelsen (?) så jag får inte gå ner, måste sitta här. Och jag vill ha något att äta men, aa jag vill inte gå ner heller! HAHA. Idag var jag i skolan, efter åkte jag och Fia till tyresö centrum och köka ben and jerry's. Skit gott, sen åkte vi hem till Fia och jag kollade på när hon red, träffa Wendela där också. Trevligt :) Sen drog jag hem, pappa hämta mig. ÅÅH jag är jättetrött och mår skit. Känner att jag måste ta en alvedon och dricka något och sen lägga mig och sätta på en rulle. Ingen aning om vad jag ska se, menmen, hittar nog något! Sen ska jag fråga mamma och vi kan beställa några sjysta solbrillor. Och på torsdag ska jag få en ny mobil! Great :) Aja, jag ska snacka vidare med Anna nu. Tja! ♥ / t

 
Är det bara jag som tycker hon är sjukt fin?! :)


Tisdag

Hej allesammans. Jag sitter nu och pluggar och kollar på tv. Pratar med Tilde också men hon säger inte så mycket tehe. Kursen ska va inne på fredag så det är bara att sätta fart! Idag har jag iallafall vart med Lisa och vi gick först hem till pappa och hämtade hunden sen gick vi hem till mamma. Ja det var ganska trevligt faktiskt hehe. Men sjukt kallt! Jag vill ha värme..
Hade spetsmatte i skolan, orkade inte jobba så mycket i skolan heller,
behövde en paus.
Nu ska jag fortsätta med mitt plugg. Pussar!
Äntligen så fick vi våran belöning på spetsmatten, hihi.
/Anna

Natti!

med den här bilden säger jag godnatt, saknar dig bella! <3

Pluggis..

Jag har så mycket att göra! Plugg plugg plugg, det har tagit över mitt liv?! Jag orkar inte mer! Haha okej nu ska jag inte överdriva. Men som ni kanske förstått så pluggar jag. Har gjort det ett bra tag nu så det passade med att slänga in ett inlägg (: En liten sorglig sak är att jag glömde scrubs hos pappa.. Hur ska jag överleva natten? Får nöja mig med att kolla på hipp hipp tehe.
Jag stör mig på en grej. De plogar vägarna jättedåligt! Jag kommer knappt över vägen på morgonen ju, och när jag ska hem till pappa  måste jag gå på vägen så jag nästan blir påkörd hähä. Jag menar, hur svårt kan det va?
Iallafall så ska jag fortsätta med mitt pluggande nu, kanske blir ett snabbt godnattinlägg. Pussar! /Anna


Fail Anna och Bella, fail..

Den här har bella lagt upp på sin blogg, enligt mig är den skitkul HAHA.
/Anna

JAG ÄR TRÖTT

Ja, jag är så sjukt trött. Varför hade vi fotboll så sent? Aja vi kom hem typ 11, sen skulle jag duscha och äta och så. Blev ganska sent innan jag la mig och kollade på tv. Nu har jag iallafall kommit hem från skolan, ska kanske plugga lite..? Måste packa ihop lite grejs och dra till mamma också. Mamivecka you know. Måste äta lite också. Så ska sätta fart nu. Och juste! Det är en jätteskum grej. Varje gång jag kommer hem från skolan och ska låsa upp dörren blir jag sjukt kissnödig :O det är askonstigt ju? Haha väldigt intressant ämne känner jag.. :)  /Anna

RSS 2.0