GODNATT :D

Nu ska jag ta och sova. För er information: Imorgon bitti ska bella åka till oman! :( vill inte deeeeeet, kommer sakna henne mucho. Sista dagen i skolan också, najs. Efter det hade Ellinor och jag tänkt att ta hål i örat. Får se hur det blir med det höhö. Men a, orkar inte vara uppe mer då jag suttit och pluggat massa nu också. Nu drar jag!
-

ojojoj, vilken jävla... ja nivet

.

You come over unannounced
Dressed up, like you're somethin' else
Where you are ain't where it's at you see
You're makin' me

Laugh out, when you strike a pose
Take off, all your preppy clothes
You know, you're not foolin' anyone
When you become

Somebody else
'Round everyone else
Your watchin' your back
Like you can't relax
You tryin' to be cool
You look like a fool to me
Tell me

Why'd you have to go and make things so complicated?
I see the way you're actin' like you're somebody else
Gets me frustrated
Life's like this you
You fall and you crawl and you break
And you take what you get, and you turn it into
Honestly, you promised me
I'm never gonna find you fake it.



GODNATT + LITE GREJS

Jag har svårt att erkänna att jag har fel.
+ att jag även har svårt att erkänna att någons annans förslag var bättre än mitt.
-
Jag har lätt för att bli sur över småsaker.
-
Jag är missnöjd med mitt hår och skulle gärna byta ut det.
-
Jag har gått upp jättemycket i vikt när jag började umgås med Bella.
-
Jag blir jätteirriterad när folk försöker härma en dialekt, vet inte varför.
-
Min pojkvän bor i Belgien och jag hatar när folk frågar varför och hur jag ens kan va tillsammans med någon så långt bort.
-
Ett liv utan Scrubs skulle vara.. otänkbart.
-
Jag älskar alla mina underbara kompisar!
-
Jag kommer inte på något av trötthet, Jo jag älskar att vara hemma hos Bella och äta mig fet.
-
Godnatt en gång till! =)

Bilder som ABSOLUT inte togs igår

Skruvade byxor... morr
-
Jag vet jag vet, jag ser för jävlig ut (: pusss & godnatt!

Gamla bilder







Uppifrån: ANNA, Sara, Angelica, Emelie, Lovisa, Victoria M.
Nerifrån: Nathalie, TILDE, Ida, Maja och Michaela T.


JA, JAG LÄNGTAR TILL PARIS!




/A

Sitter och töntar mig med HSM 2. HAHA jo jag vet att jag är cool...

Förlåtförlåtförlåt

Förlåt att jag inte bloggat, men jag har pluggat som in i helvete det senaste dygnet :) Känner mig jätteduktig! Fast kursen tar kål på miiiiig, känns inte som jag kommer hinna till på torsdag då den ska va inne ;/ Ska plugga nu också så jag blir klar någon gång.. Skriver seeeeeeeeen, PUSS



Godnatt!


GODNATT!

Kan berätta lite om söndagen. Vaknade upp hos fia, åkte hem och bytte om till matchen mot Järfälla. Det gick sisådär, blev 1-0 till dom men vi var ändå bra! Sen drog jag hem och jag somnade i bilen påväg hem för jag hade träningsvärk  i höften och skavsår på båda hälarna sååååå jag somna (a) men det var jätteskönt och det var ganska långt också. Och sen har tog jag en dusch, och sen har jag inte gjort så mycket? ALLS! Hehe, men nu ska jag nog hoppa ner i min säng och soooova. Imorgon är det skola som gäller. WOHO, det ska bli skitkul! NAT. Och snart åker jag till Paris!!!! Jag är superduperdunder glad! Meeeeen. GODNATT :)



Jag och Nathalie i somras


Söndag

Hejsanhoppsan, kom hem för ett tag sen och har precis duschat. Var ju match idag, förlorade med 1-0 men ändå, vi var bra ändå höhö. Efter det åkte jag och min fader och shoppade, köpte ett par sovbyxor, ett par shorts, en t-shirt och 2 bikinisar, happyface :D! När vi ändå var i trakterna runt barkaby där matchen spelades åkte vi förbi några kompisar. Sen vart det hemfärd och donkenmat (Y) Skriver senare, nu ska jag och pappa spela tvspel. Puss!


Liten plutt, en aning bildbrist

earth hour

Någon som släckte? ;) Jag gjorde det iaf, utom tvn höhö. Hur kul är det att sitta en hel timme och bara stirra in i väggen liksom? Ja, det kan ni ju avgöra själva. Annars idag har det inte hänt så värst. Wendela sov här inatt, sen imorse var det match och det gick goood. Vann med 7-1. Efter det var jag så trött så jag däckade i soffan och låg där ett bra tag. Sen ja, inget. Ska ta och sova nu tror jag, sitter ju nästan här och sovskriver höhö. Pusss!


-
förrförra nyår HAHA

Match



Ska dra på match nu, kommer hem runt elva-tolv! Hörs! :) / t


TEHE

ÄLSKAAAAAAR!

Wenduuuuuu!

Sitter här med Wendela, vi har inte gjort så hemskt mycket, precis ätit och så. Vi ska nu traska hem till mor min för att hämta min matchtröja, match imorn vettni ;) skriver väl sen antar jag. Pusssss
-


Godnatt ♥


GODNATT

Ville säga godnaaaaatt igen! GODNATT SÅ ÖRS VI NOG IMORGON. På kvällen tror jag det blir för efter skolan imorgon, åker jag in till stan och träffar upp mamma och sen drar vi till min moster. Aja, SOVGOTT! :)



Ja vad säger man? Alla har ju vart små.. (A)


Suat & Peter

Sitter och pratar med Suat och Peter på skype. Trevliga pojkar höhö. Kom hem för en stund sen, kokade nudlar, duschade och så. Pappa är inte hemma, asskööönt =). Har inte hänt så mycket idag annars. Hade ph och efter det åkte jag och köpte munkar, tjockis som jag är. Fick lite Bella-feelings med tanke på att vi ALLTID köper munkar. Har gått upp en del sen vi började träffas HAHA. Men, om man har varann så gör det väl inget att man rullar fram. tehe. Slänger väl in ett natti-inlägg sen. Puuuuuusss
,

HIHIHI

.

Nu sticker jag på träning, hörs senare när jag kommer hem! PUSSSS

godnatt!



Ville bara säga godnatt och sovgott! Såååå, godnatt och sovgott! Imorgon, ska jag inte göra något för vi har träning vid fem så sticker nog hem och käkar. Men godnatt då, sooooooovgott! :) / T


good night

Nu slänger jag bara in ett godnattinlägg medans jag borstar gaddarna. Jag känner att jag borde börja bjuda på mig själv mer. Det är ju sånt som är roligt, jag menar hur ofta sitter man och garvar åt en seriös bild? Då är det väl roliga att kolla på en skojbild så man blir glad ;D Bara något jag kom och tänka på. Så mer sånt ska det bli (y) Här sitter jag och skriver så jag får så mycket skum i munnen att jag inte kan andas typ. Godnatt!
.
-
Tjoho vad heta vi är

Bella tog!

-
Tycker bilden är så sjukt rolig, känner att den kan höra till inlägget under. Det gäller väl att bjuda på sig själv i guess ;)

DIGGA BILDEN!

-
Jag är inte hon du ser i tidningen
Perfekt ansikte och perfekt kropp
Kan aldrig vara någon annan än den jag är
Jag kan inte böja till dina förväntningar
Och Se till att uppfylla allas förväntningar
Vad jag är, är vad du behöver 
Älska mig för den jag är,
Och inte för någon du vill att jag aldrig skulle vara 
För det du får är vad du ser
Och jag kan inte vara mer än vad jag är
Älska mig för mig, eller inte.
Tro inte att du ska ändra vad som finns inuti mig
Göra mig till vem du vill att jag ska vara
Kommer inte vara någon jag inte vill

Älska mig med alla mina brister
Inte för en bild av din förväntan
Älska mig för vad du ser inuti

Jag skulle aldrig göra något för att ändra dig
Eller göra dig till allt annat än den du är
Allt som jag är allt jag kan vara
Jag älskar dig för dig
Älska mig för mig

BADAT

Då var det avklarat! :) Nu ska jag bara.. ta det lugnt? Ja, det ska jag! Jag orkar verkligen inte plugga för snart är det desperate housewives också! Men just nu kollar jag på Simpsons :) Men ska ner och göra mackor eller något och sen ska jag lägga mig i min säääng och kolla på desperate. Aja, HA DET BRAAAA! :) ////// T


Tisdag.

Tjoho, kom hem nyss. Har vart med pappa och kollat på badrummsgrejer. Vi ska göra om det snart, känns braaa. Sprang runt och testade varenda badkar i hela affären, fick lite blickar. Men man måste ju prova om badkaret är skönt, eller hur? Efter det hämtade vi hunden hos farmor. Hon har fått damp tror jag. HAHA. Så nu sitter jag är och måste skissa på en väderkvarn och berätta hur den funkar. Jag menar, till vilken nytta? Åh va tråkigt -.-. Haha får bita ihop ;) Måste fortsätta.
´
Riktigt hääärligt.. NOT

Well..


Tisdag

HELLOOOO VÄNNER! HUR MÅR ALLA? Själv är det helt ok faktiskt :) Just nu sitter jag här och lyssnar på dom polska/tyska/engelska målarna (?) HAHHA. Som i allafall står och pratar något konstisgt språk! Såååååå jag överröstar (heter det så?) dom med musik :) Idag var jag juuuuu i skolan och hade jättekul.. nej men det var väl roligt. Sen hade jag ph, JIPPIE! Ikväll ska jag nog.. plugga tror jag och sen ta ett lååååångt sköööönt bad! Gud vad skönt det ska bli! Sen ska jag bara ta det lugnt. Men nu ska jag lyssna vidare på musik och kolla på tv och äta något,  HAAAA DET JÄÄÄÄTTEBRAA!



Jag och Anna igår


Måndag.

Hej allesammans, sitter här och gör ingenting. Pratade med Alex nyss och så. Är sjukt trött så fick inte ett piss gjort i skolan. Är på jättedåligt humör.. Jag saknar Belgien och det känns som alla hatar mig, gr8. Får väl antagligen bara leva med det. Tehe. Tänker sova tidigt, ingen vill ändå ha mig så. hejdå.
-

BILDER

Flygis =)
-
Jag och William =)
-
Gruppiiii =)
-
HAHAHAHA här är då min och Ellens klass.
-
Lilla Philip och jag =)
-
Jag och Alex =)
-
Höhö ja =)
-
Ringarna jag och Ellen såklart skulle köpa =)
-
yeeeeeeeea!
-
¨
Spion.. HAHA
-
Manicken pis-gubben tror jag den hette (:
-
Vi tog en tur tehe
-
Jag och Antiiiii (:
-
Jag älskar dig <3
-
Hinner inte lägga upp mer, måste sticka till pappa nu. Puss!

Hemma..

Jag vill inte va hemmmaa. Men a, nu är jag det. Skulle gärna stannat kvar.. Det var asvarmt och alla var skitsnälla, Bella, Bekka, Ellen, Anton, William, Oscar och såklart Alex. Kommer bilder sen men Bella har varit paparazzi hela helgen så det är hon som grejar med bilderna ;) Har iaf vart askul. Ska göras om (y)! Är på jättedåligt humör och känner att jag vill döda någon. Skriver sen! FÖRESTEN,
SAKNAR DIG OCKSÅ MATHILDE! <3
´
Ända bilden från Belgienresan som jag lyckades spara innan Bella stängde ner fönstret HAHA.

SAKNAR DIG ANNA


BELGIEN!

HEJ ALLA TROGNA BLOGGLÄSARE! Nu sitter jag här i skolan med Anton (Bob) Tornerefelt. Dom har typ mattelektion nu så ja, vi sitter här vid datorerna. DET ÄR AWESOME HÄR! Skitvarmt, bra väder och skithärliga människor. Skriver antagligen mera sen. I kväll blir det La pomme och imorgon Bryssel och One missed call. Puss!
-

http://randazza.files.wordpress.com/2009/02/caps-lock-is-awesome-sml.jpg



KLOCKAN 9, FEMMAN!


Godnatt!


3 dagar kvar!

Hejsansvejsan, ligger i sängen och kollar på hipp hipp. Ska på träning strax och så. Har inte hänt så mycket annars idag. Min matte är borta så jag måste skriva om den imorgon =( orkar inte.. Om jag inte får MVG slår jag ut tänderna på Per. HAHA ne skoja. Per är så snäll så. Iaf, efter träningen ska jag laga mat om ni undrar, sen ska jag prata med Anton var det bestämt. SKA JU TRÄFFA HAN OM TRE DAGAR OCKSÅ :D:D:D:D! Lääääängtar. Måste fortsätta nu. Pussss
En liten ja, bögbild tehe. Hittar ingaaa bilderrrr
I'm not like you, no one is like me, and that's make me unique =)

GODMORGON

Nu har jag vaknat och så. Bara mitt internet som är sjukt segt? Deppar snart ihop ju =( Försöker ladda ner hitta nemo, har inte sett den på jättelänge haha. Men det går så sjukt jävla långsamt. Aja, halva är nerladdad iaf! Och det är bara.. 4 och en halv timme kvar innan den är nerladdad helt.. Woho, verkligen woho. 
Ikväll är det match på torvalla, pallra er dit och kolla tycker jag, höhö. Halv åtta börjar matchen iaf.
Nu ska jag ta och ja, vet inte riktigt HAHA. Men a vi hörs sen!
YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D

SVERIGES BIDRAG

-
Så.. Vann rätt verkligen?

löööördag

Nu har jag vart ute i två timmar och hackat bort is från gången utanför lägenheten. Allt för att hamna på pappas gillarlista HAHA. Jag rekomenderar inte detta iaf.. Skadade tummen också, är typ skinnlös där höhö. Hade match innan idag. VI KÖRDE ÖVER DOM SÅ JÄVLA MYCKET. Det kändes så jävla bra. Vann med 3-0, gjorde faktiskt ett mål om ni undra haha. Det roliga var att vi förlorade med, ja mycket förra matchen mot dom och dom trodde det skulle bli en lätt match. Kunde dom ju tro. HIHI jag är glaaaaaaaad =)
´
Nu ska jag hem till mamma, pappa är så sjukt sjuk HAHAHA. Och jag tänker absolut inte bli sjuk nu, Belgien om 5 dagar juuuuuuuu! Jag får väl gå påklädd som en liten tomte så jag inte drar på mig en förkylning höhö.
Någon som ska titta på finalen ikväll?
´
Puuuuuss Anna

HEJHOPP

Nu ska jag dra mig vidare. Bestämde mig för att sova hos farmor och vila upp mig inför matchen imorn höhö. Så jag skriver imorgon när jag kommit hem. Pusshaj.


HAHA GAMMAL BILD, NYÅR MED TIGERN 08
/A

EN VECKA KVAR!

JA, DET ÄR EN VECKA KVAR SEN ÅKER BELLA OCH JAG TILL BELGIEN! Ska bli så sjukt braaaaaa. Måste börja packa snart höhö. Har inte gjort så mycket idag, kom hem sen somnade jag. Har bara pratat med massa coola. Nu måste jag plugga, ska ha diagnos imorn. Ciao!



/A

Hej alla, har kommit hem nu. Har precis ätit upp min nudlar och duschat och så efter träningen. Det har ju vart så sjukt varmt idag! Gick i T-shirt tillochmed! SOMMAREN ÄR HÄR! Tehe, iaf påväg. Tränade vid 4, najs men jobbigt. Kom hem och slängde på nudlar och duschade. Sitter och pluggar medeltid nu faktiskt. Känner mig jätteduktig HAHA. Måste fortsätte med det nu, puss!
´


Juste, det var någon som frågade vem Wendela var, HÄR hittar ni henne.


Hemma

Har kommit hem nu. Var med Tilde i stan när hon fixade ljusa slingor till håret, blev skitfint! Tog så lång tid så jag och hennes mamma gick och köpte fika. Det ska man tacka för. Sen åkte vi hemåt och de släppte bara av mig. Så nu sitter jag här, ska snart äta sen ska jag ut och gå med Wendela en snabbish. Efter det blir det väl det gamla vanliga hahah.

Godnatt!

Grönan 09

Goddagens

Hejsvejs, kom hem från träningen för en stund sen. Jobbigt, trodde jag skulle dö faktiskt HAHA. Har vart med Tilde idag också, vi kollade på film och så. Trevligt. Har inte så mycket att säga, inte heller så stor lust att blogga. Skriver senare, Puss!

Sista dan på lovet..

Sista dan, sucks! Jag vill ha mer, dom borde tänka lite mer på oss och ge lite mer ledighet! Har ägnat dagen åt att träna, kollat på film och sist städat.. JAG HATAR ATT STÄDA. Iallafall, det måste väl göras i guess. Har ont i huvudet så tänkte lägga mig tidigt och kolla på film. Puss!


oldie -
/Anna

Dagens:

-
Nu ska jag lägga mig och kolla på film, Godnatt! ♥

Saturday

Hej allesammans, Anna här. Har kommit hem nu. Sitter faktiskt i ett skönt bubbelbad och myser. Har vart i stan idag med Bella, Lisa och Tove. Köpte en kjol, en söt liten väska och solbrillor (y) Kom hem och bytte kläder sen gick jag ut och sprang i en halvtimme, känner mig fett duktig. Sen hamnade jag här. Haha, ska gå upp strax och äta middag och kolla på The proposal tror jag. Skriver senare och bilder kommer kanske upp på det som inhandlades. Puss!

Anna & Bella

Hej folket, nu har Bella och jag precis ätit munkar och kladdkaka. Mumma.. Vi har även hunnit att titta på One missed call som jag misslyckades med när jag var ensam tehe. Ska sova snart tror jag. Måste upp imorgon för att då blire stan med Tove och Lisa. Får dra mig vidare nu. Sov gott, puss!
¨

Nu så..

drar jag in till stan äntligen. Det har hänt massa! Min hamster hade fasnat så hennes ben är ur led och man ser skelettet :( men hon verkar klara sig bra ändå..? Tycker så jävla synd om henne, ringde mamma och typ.. skrek. Sen ringde jag Bella också HAHA. Hon ligger iaf och sover nu, hoppas lilla plutten blir bättre, med 3 eller 4 ben. Måste sticka, puss!

a

Nu ska jag börja göra mig iordning, sen drar jag in till stan och möter Bellapella!
´
-
Ge mig sommar!

moooovie

HAHAHAHA
-

/a

Goddag, eller godmorgon för mig höhö. Vaknade för en stund sen, orkar inte göra något så ligger och kollar på Scrubs. Lite senare idag blir det att åka in till centralen och möta Bella. Hon ska nämligen sova här. Ska bli skojjjj.
Videon som jag skulle lägga ut laggade asmycket på datan :O så ja, får se om den kommer upp sen ändå. Håller på att fixa med den nu, tehe. Vi höres!

Torsdag

Tjatja bloggen, kom hem för en stund sen. Jo det är så att Tove och jag har flygit fram i backarna hela dagen ;) Vi åkte till Flottsbro, köpte sextimmarskort och sen var det bara att åka (Y) Det var värsta blåsigt, trodde att vi skulle flyga iväg. Kanske inte bästa skidvädret höhö. Blev inga bilder tack vare det :( men fick en film som är en aning rolig, kommer upp sen när jag hittar kameran. Lägger nog in den redan ikväll. Nu ska jag fortsätta kolla på tv. Laddade ner One missed call igår. Åhhhh den är så sjukt läskig. Om jag nästan dog av skräck när jag kollade med mamma och Tilde, hur ska det då gå ikväll..? Hmm.. Puss!



- anna

Ska lägga oss och kolla film nu, puss!
´

/a

Ja då kommer Tove snart, skriver sen!
-
SJUUUUKT gammal bild!


Monki

Hej allesammans. Var ju i stan idag och träffade mamma. Hemskt väder! Köpte iallafall massa kläder på monki, it feels gooooood! Jag älskar deras kläder. Ovanliga men ändå fina tehe. Nu ska jag fortsätta kolla på tv, sen vid 9 blir det DH premiär. Woho.
Tehe :)

GODMORGON FOLKET

Hejsvejs, nu har jag vaknat och gjort mig nästan klar. Ska nämligen dra in till stada och träffa min älskade mamma. Vi ska väl gå runt och titta lite antar jag. Efter det hem och sen skulle Tilde komma tror jag. Eller? Aja, får ringa henne. Nu måste jag ta ut hunden, sen sticker jag. Ciao!


HAHA här var man typ rädd? Love ya /ANNA


Måndag

Dålig uppdatering, anna har koll på det.. Men jag har ju vart hos Bella tehe. Vi har bakat två gånger, vart på ica och handlat, sovit en hel del, suttit vid datan och ätit. Ätit, ätit och ätit lite till. Tehe vi kommer bli ganska feta om vi ska fortsätta umgås känner jag. Men då blir vi iaf det tillsammans! Haha. Iaf kom hem vid 5, det är värsta kaoset i trafiken. Pendeln var hur seg som helst. Hämtade grejer hos pappa och åkte hem till mamma och badade samtidigt som jag kollade på Scrubs, skitmys.
Trodde det var tisdag också, va astaggad på att kolla på DH. Men nejnej.
Aja ska kolla på tv nu. Puss!

RSS 2.0